Over ons

Het is de missie van Decolovers om inrichting en met name decoratie, laagdrempelig en betaalbaar te maken voor iedereen die wil genieten van zijn eigen plekje op de wereld. Decolovers vindt dat een woning waarin jij je thuis voelt een basisgoed is en betaalbaar moet zijn voor iedereen, zonder dat geld een groot obstakel hoeft te zijn.

Decolovers is een commerciële Nederlandse onderneming die betaalbare decoratie artikelen aanbiedt van goede kwaliteit. Alle producten zijn zo betaalbaar mogelijk gemaakt, omdat wij vooral staan voor liefde voor decoratie. Decolovers vindt dat iedereen zijn huis mag inrichten met zijn eigen creativiteit. Decoratie is iets moois en daar mag iedereen gebruik van maken. Decolovers biedt zijn spullen daarom aan voor een eerlijke prijs aan en zonder tussenkomst van grote bedrijven. De levering duurt daarom langer dan bij de grote handelaren die enorm veel geld vragen voor hun spullen.

Decolovers is opgericht door twee partners die beide enthousiast worden van inrichting en decoratie. Decolovers staat voor liefde voor decoratie en betaalbare inrichting voor zowel huis als tuin. De oprichters zijn dagelijks bezig om de laatste trends en hypes te volgen.Toen ze tot de conclusie kwamen dat veel producten van andere aanbieders veel te duur waren hebben ze de stap gemaakt om zelf betaalbare decoratie aan te bieden. Geld kan een drempel vormen voor mensen en dat vonden zij niet eerlijk. Daarom wilde zij direct inkopen vanaf de fabrikanten om een eerlijke prijs aan te kunnen bieden. Zo is het geschieden en sindsdien staat Decolovers garant om zijn klanten te voorzien van goede, fijne en betaalbare spullen voor de inrichting van ieders huis.

Team Decolovers